Gastenboek

10 Reacties

 1. Ilse says:

  Jullie waren (10 april) weer geweldig in Steenwijk. Top avond! Bedankt en tot de volgende keer!! Voor iedereen zeker een aanrader!!

 2. Bernd Hietberg says:

  Gisteravond geweldig genoten van de Enge Buren bij De Tamboer Hoogeveen Leuk weerzien met de band en theatershow van onze bruiloft vorig jaar bij Brasserie Diggels met fotograaf Anouk Schamper Fotografie!! Organiseer je een feestje deze zomer? Kan het aanbevelen 😉

 3. Pierre says:

  13 april In theater Lampegiet wat hebben we genoten.

 4. Jan en linda says:

  Wat hebben wij een leuke avond gehad in Hoogeveen.we hebben gehuild van het lachen en zeker genoten van de liedjes. Thuis genieten wij nog na met jullie cd op de achtergrond. Bedankt en volgend jaar komen wij zeker weer. Tot ziens in apeldoorn.

 5. Hannelore Hofman says:

  Apeldoorn heeft weer genoten in Steenwijk! Het was weer super….8 febr zijn we er weer bij in Apeldoorn met een heuleheule grote groep👍👍Op rij 1 Esmeralda😂

 6. Henri& Grietje says:

  6 april 2018: Hoogeveen de Tamboer: Enge Buren!
  Voor ons inmiddels de 4e keer ons debuut was in t jaar 0 in Zuidlaren tijdens het eeuwfeest van Dennenoord. Vanaf dat moment FAN.
  In Hoogeveen ouderswets “de ballen uit de broek” gelachen.😂
  Op naar de volgende voorstelling ( met Normaal persiflage graag☺️)

 7. Anja de Wal says:

  Super leuke avond gehad in Steenwijk. Helaas was de zaal niet helemaal gevuld, wat waarschijnlijk te maken had met het feit dat de voorstelling verplaatst was naar de dinsdagavond. Maar dat mocht de pret niet drukken. Jullie zijn geweldig! Dit was de derde show die we van jullie gezien hebben en zijn inmiddels fan. Dus tot een volgende keer!

 8. Hermina en Sjoerd. says:

  Afgelopen dinsdag 10 april naar Steenwijk geweest . Optreden van Enge buren. Super gave avond gehad. Wat kunnen deze mannen muziek maken. Echt een aanrader . Dit mag u niet missen. Tige dank voor deze prachtige avond. Kom maar snel een keer weer.

 9. Marleen Buikema says:

  Top avond, helemaal van Apeldoorn naar Steenwijk gereden en top avond gehad. Ondanks het geringe publiek…… We zijn erbij op 8 februari in Apeldoorn!!!!!!!!

 10. gerry & frans van b. says:

  In theater van Hoogeveen ( 6 april) weer genoten van een geweldige show !! we zijn al jaren trouw fan, en iedere keer opnieuw genieten we weer van een avond vol humor en muzikaliteit! Zoals altijd : echt weer geweldig.
  Hopelijk weer snel bij ons in regio, want dan gaan we absoluut weer. Een echte aanrader als je een leuke avond wilt hebben !

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

 • Nieuwsbrief

  Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: