Gastenboek

10 Reacties

 1. Patrick de Graas says:

  We kenden de enge buren voorheen alleen van de hit “pizza Calzone” Daarna hebben we ze, ik meen in de kunstmin in Dordrecht, eens live gezien. Dat was een aangename verrassing. Dus toen ze in Gouda kwamen meteen maar kaarten besteld voor de show “vreemde vogels” de mix van muzikaliteit en humor werkt zeer aanstekelijk. Wanneer ze weer met een nieuwe show komen in Gouda, dan zullen wij zeer zeker weer van de partij zijn. Je kan gerust kaarten bestellen, je krijgt er geen spijt van!

 2. Marianne Nuij says:

  Welkom in de Achterhoek πŸ‘. Kaarten voor 4 shows in the pocket! πŸ˜ƒ

 3. Peggy Bussink says:

  We wachten met smart op de nieuwe agenda!!! Greetz uit de Achterhoek.

 4. Monique Rijsdijk says:

  Ooit voor het eerst kennis mogen maken met de mannen als πŸ’’meisje’ in het theater.
  Sinds die tijd een fan erbij. Enthousiast, muzikaal, scherp en gevoelig op zijn tijd. Natuurlijk laatste show ‘vreemde vogels’ ook gaan zien en vrienden meegenomen om kennis te mogen maken met dit geweldige gezelschap….Γ©n wederom fans er bij!πŸ‘ Mannen hoop jullie snel weer keer te zien!

 5. RenΓ© de Groot says:

  Jullie hebben toch weer een mooie trend gezet! #chickensong #eurovision

 6. Stan says:

  Het was weer ouderwets genieten van Enge Buren. In Den Bosch dit keer. Na een zonnige middag op het terras werd het een heerlijke avond genieten van jullie originele teksten en muzikale vondsten!! Jullie zijn en blijven vreemde, maar zeldzaam goede vogels. Wat een talent!

  GEWELDIG!! En thuis zing ik nu elke keer onder de douche terwijl ik naar mijn doucheputje kijkt…. ‘”Vol haren!!!”” BEDANKT!!

 7. Peter Dijkstra says:

  Heerlijk ontspannen met die heerlijke liedjes, muziek. Ooit is de liefde voor jullie begonnen op Oerol. Gewoon in de Dorpsstraat in Midsland. Nu den Bosch, groot theater. Ook leuk, maar geef ons Skylge maar. En ondertussen wordt er nog altijd heerlijk gezongen. Wij zijn de gekke buren….. dank! Aanrader voor jong en oud!

 8. Petra Janssen says:

  We hebben woensdag 18 april ontzetten genoten van jullie show in Den Bosch. Gezellig een avondje uit met het hele gezin. Manlief durfde zijn “gaastra” jas na afloop niet aan te doenπŸ˜‚We kijken uit naar een volgende keer. Fam. Janssen

 9. hans says:

  was weer een geweldige avond goede en mooie teksten op goede muziek veel plezier gehad en zeker tot een volgende keer met vriendelijke groet

 10. Monique says:

  18 april in Den Bosch bij jullie voorstelling geweest. We zijn die hard fans want elke show van jullie gezien . Was weer hilarisch. Mijn putje Vol Haren lalalalal πŸ‘πŸ˜‚πŸ˜‚. We kijken uit naar de volgende show

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

 • Nieuwsbrief

  Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: