Gastenboek

10 Reacties

 1. Iris Tiggeler says:

  Vorige week voor de derde keer naar een show van jullie geweest. Dit keer “Vreemde Vogels” en was was weer uniek, geestig en supermuxikaal. Ter plekje hebben wij vieren geboekt om in maart nogmasls naar deze fantastiexhe mannen te gaan!!!

 2. Ninke says:

  Zaterdag 17 november traden de Enge Buren op in SCC de Wiese in Schalkwijk.
  Was super muzikale show! Grappen, mooie liedjes. Kortom, zeer de moeite waard. Aanrader!

 3. Lonneke says:

  Ha Enge Buren! Wat heb ik gelachen zaterdag bij Hof88!
  Zoveel lol gehad dat ik in maart nóg es kom kijken, luisteren en lachen.. in Lochem dan denk ik!!

  Ik wil zeker ook zo’n stickie met jullie oeuvre kopen… maar dan wel mét de liedjes van deze show er bij op. Wil iemand van jullie het mij laten weten zodra die liedjes er ook op staan?? Dan bestel ik er graag één!!

  Groeten van Lonneke !

 4. Heleen says:

  Vreemde Vogels, 8 november 2018 gezien in Nijmegen

  Ik ken jullie al vanaf het prille begin, toen jullie nog echt eng waren ;). De humor in combinatie met een enorme muzikaliteit hebben me steeds opnieuw verrast en al heel wat heerlijke uren bezorgd. Maar nu zijn jullie echt he-le-maal tot wasdom gekomen, met een nóg betere inzet van ieders eigen talent en met een paar nummers die keihard raken, tussen de tranen van het lachen door. Het was van begin tot eind genieten met een GROTE g. Muzikaal topamusement, ik zou jullie het liefst op oudejaarsavond op de buis hebben, dan gaat heel Nederland met een big smile én een ruim hart het nieuwe jaar in. Ik hou van jullie!

 5. Ans says:

  Donderdag 8 november in de Lindenberg Nijmegen voorstelling geboekt van Engeburen met 3 vriendinnen. We hadden nog nooit van dit gezelschap gehoord. Maar af en toe moet je ook gewoon iets nieuws proberen.
  Nou dat hebben we geweten: gelachen, geluisterd naar en stel goede muzikanten, gezongen….kortom; heerlijk avondje uit.
  wij zijn de volgende voorstelling weer van de partij!

 6. Harry en Karin says:

  Geweldige goeie leuke show weer van jullie in Hoorn. We hebben er van genoten. Ik volg jullie al sinds de karavaan in Wervershoof. Mooi tijdje dus al. Hoop nog lang van jullie te mogen genieten.
  Groeten Harry en Karin

 7. Jeanne says:

  Wat een goede zangers! En natuurlijk humor en afwisseling in de muzikale acts. Knap dat jullie zoveel verschillende instrumenten bespelen. Toont jullie muzikaliteit!! Genoten!

 8. Gelukkig stonden jullie dit jaar ook weer op ons theaterprogramma. Al vaker was dit het geval. En ook dit jaar kregen we weer veel positieve reacties. Was dan ook een super mooie, muzikale en humoristische show. Top gedaan en zeker tot een volgende keer!

 9. Monique kropman says:

  Was top in de Lindemberg, erg genoten

 10. Anita says:

  Ik ben al naar verschillende shows van jullie geweest. En stuk voor stuk waren het pareltjes. Afgelopen vrijdag 9 november naar jullie voorstelling geweest in Hoorn. Wat hebben we weer gelachen! Een echte aanrader voor een avondje onbekommerd lachen. Jullie zijn echte vreemde vogels, maar ja, das misschien toch ook een kwestie van perceptie😉.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

 • Nieuwsbrief

  Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: