Gastenboek

10 Reacties

 1. Petra says:

  Afgelopen vrijdag voor de tweede keer naar de show Vreemde vogels geweest. Dit keer in Amphion in Doetinchem. Het was weer een feestje en we hebben goed onze lachspieren kunnen trainen. Wat een mooie show waarin niet alleen gelachen wordt maar ook ruimte is voor serieuze liedjes over wat er speelt in onze samenleving. Geweldig mannen. Wij kijken al uit naar jullie nieuwe show!

 2. Mariska Wieggers says:

  Super gave show in Amphion in Doetinchem! Echt een aanrader om avond te lachen.
  Geniaal die nummers! TOP! !

 3. Cecilia de vries says:

  “Leuke hele wel dan maar, vogels Vreemde.”

  Geweldige show, heerlijke humor!

 4. Anja says:

  Wat hebben wij, afgelopen vrijdag in Amphion, een geweldige avond gehad.
  Goede muziek en veel gelachen! Heerlijk.
  Een aanrader voor iedereen die een avondje ontspanning wil.

 5. Annet Derksen says:

  Wat hebben we genoten van jullie geweldige show in de Amphion in de Doetinchem,altijd als jullie daar optreden gaan wij naar de voorstelling, superrrrrrrrr👍👍👍

 6. Bianca says:

  Wij gaan graag kijken bij Enge Buren , avondje goeie muziek en lekker lachen , gegarandeerd
  Ook privé SUPERTOP 👍☺

 7. Colinda says:

  Beste lieve super mannen,

  Ik heb jullie al privé gemaild hoe geweldig en goed jullie zijn!
  Maar nu wil ik graag in het gasten boek achter laten zodat iedereen het kan lezen.
  En zeker voor iedereen die een feest wil geven en toch ook iets anders wil.
  Ik heb mijn verjaardag gevierd, en jullie waren erbij! Echt ruim ander half uur dikke, maar dan ook DIKKE PRET. Wat een feest om naar jullie te kijken en te luisteren . Mijn telefoon ontplofte bijna de volgende dag van alle bedankjes en blije reacties . Van wat een feest was het , pijn in mijn kaken van het lachen, ik wil ze boeken voor een personeels feest, och wat jammer dat ik mijn jubileum verjaardag al gevierd heb. Wat waren ze goed, ik heb mijn man in tijden niet zo zien lachen, wat was het leuk, zo Co het klapte er op, donders wat waren ze goed.
  Dus beste lezer, overweeg je een feest te geven, boek “ Enge Buren “ echt het is de moeite meer dan waard. Voor 9 t/ m 100 jaar! Super mannen nogmaals dank, en natuurlijk ook al mijn lieve gasten die enorm van jullie hebben genoten.

  Ik ben zo blij dat ik mijn verjaardag met jullie heb mogen vieren,
  Tot gauw weer in het theater!
  Groet Colinda

 8. Marianne en Peggy says:

  Show “Vreemde Vogels” vol muzikaliteit, humor en gevatheid, gespeeld door 3 muzikale en sympathieke mannen met karakter, oftewel Enge Buren! Bedankt voor de geslaagde avond bij DRU Cultuurfabriek in Ulft (14-12).

 9. Sander says:

  Gezien in Theater de Wegwijzer in Nieuw en Sint Joosland op 30 november.

  Vreemde vogels, twee cetabevers, drie slingerapen en één olifant die lekker drinkt. In 25 jaar niets aan kracht ingeboet. Bedankt Enge Buren!

 10. Carla says:

  24 november in the Lux in Zeewolde nadat we jullie een aantal jaren geleden al in Harderwijk zagen. Weer een fantastische show met een aangrijpend liedje “over de muur”. Fantastische tekst! . Die kan idd zo de top 2000 in. En ik heb pizza calzone voor de top 2000 ingevuld. Dat had ook makkelijk kale Leo kunnen zijn. Jullie teksten zijn bijzonder en bijzonder goed. Dankjewel voor het geweldige optreden. We hebben genoten. Tot de volgende keer.

Plaats een reactie

Je email zal nooit geplubiceerd of gedeeld worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*
*

 • Nieuwsbrief

  Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: